Луцьк отримав транш від ЄС: що робитимуть за ці гроші

13 Серпня 2020, 09:52
Фото ілюстративне 4274
Фото ілюстративне

На банківський рахунок виконавчого комітету Луцької міської ради надійшов транш грантових коштів ЄС у розмірі 347 тисяч євро.

Ці кошти будуть спрямовані на реалізацію транскордонного проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Холма і Луцька», який впроваджується спільно з муніципалітетом міста Холм Республіки Польща в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Отже, понад 11 мільйонів гривень гранту будуть спрямовані головним чином на оплату робіт із завершення капітального ремонту 40 світлофорних об’єктів у Луцьку, частини вулиці Рівненської (від вулиці Задворецької до вулиці Купріна), проведення реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна.  Усі роботи планують завершити до кінця 2020 року.

Рішення про виділення чергового траншу ухвалив грантодавець після здійснення ретельної перевірки незалежними аудиторськими установами правильності використання коштів першого платежу, який виконком Луцької міської ради отримав на початку впровадження проєкту.

Читайте такожУ центрі міста лучани зможуть оцінити ідеї розвитку території біля Замку Любарта



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром