Перед концертом у Луцьку «Жадан і Собаки» відзняли кліп

04 Листопада 2015, 09:53
3072

Шанувальників сучасної української літератури та драйвової рок-музики запрошують на унікальний луцький концерт, де поєднані запальні музичні композиції з прозою і поезією Сергія Жадана.

Проект «Жадан і Собаки» відбудеться 18 листопада у пабі «Лучеськ» на вулиці Крилова,1 у рамках листопадового туру Україною.

«Добра нагода для давніх поціновувачів проекту пригадати давно знайоме, а для новонавернених – відкрити щось неочікуване», – обіцяють організатори з мистецького об’єднання «стендаЛь».

Вхід на мистецько-музичну вечірку в Луцьку, яка розпочнеться о 20-й годині, оцінюють у 70 гривень. Проте ці гроші вартують насолоди, яку обіцяють подарувати публіці письменник Сергій Жадан та харківський гурт «Собаки».

«Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції», – каже фронтмен проекту Сергій Жадан.

Спеціально під листопадовий тур, який триває з 1 по 18 листопада, письменник і музиканти випустили кліп на пісню «Листопад», слова до якої  – вірш із збірки «Життя Марії». У відео, окрім самих музикантів, з’являються уривки з фільму «Кохання вистачить всім», знятого за мотивами оповідання «Ромео» Сергія Жадана. Режисер кліпу – Михайло Лук’яненко.

Також перед приїздом проекту до Луцька компаньйони записали відеоанонс «Листопадового туру».

«Актуальна концертна програма буде насиченою, адже до неї увійдуть не тільки добре знайомі шанувальникам пісні. Також гостей чекає особлива місія: презентувати свіжі композиції, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016», – зазначає Сергій Жадан.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром