Відбулося жеребкування чемпіонату міста з дворового футболу пам’яті Миколи Романюка

20 Квітня 2017, 17:33
1930

У місті підсумували заявковий період футбольної першості, присвяченій пам’яті Миколи Романюка.

Жеребкування відбулося 19 квітня у залі засідань Луцької міської ради.

З регламентом, правилами та особливостями змагань представників команд (а їх цього року зібралося аж 108!) ознайомили начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець, директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук, а також голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський. Також привітав майбутніх учасників змагань заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Загалом команди розділили на три групи. Найбільш чисельну з них (48 команд) склали дитячо-юнацькі колективи, де можуть грати спортсмени віком 15-19 років. Дорослих поділили на дві ліги: у лізі «А» (20 команд) можуть брати участь спортсмени, які грають на аматорському рівні у футбольних та футзальних чемпіонатах області, а у лігу «Б» - усі інші дорослі колективи.

Варто зазначити, що команди потішили різноманітністю своїх назв. Від цілком футбольних «Ліверпуля», «Інтера», «Спарти» чи «Легії» у списку можна знайти «Насипаторію», «Шухер», «Допінг», «Равликів» чи навіть «Ментозаврів». Не забули і про європейські назви типу «Party Hard» чи «Old school». Також у змаганнях візьмуть участь команди, які добре знайомі шанувальникам волинського футзалу – «Олімпія», «Бренд груп» тощо.

Усі ці команди розділили на групи за територіальним принципом. Уже на початку травня вони розпочнуть боротьбу за призи Чемпіонату. Список та склад груп уже зовсім скоро з’явиться на сайті міськради.

Урочисте відкриття турніру заплановане на новому спортивному майданчику, який будують у «Сіті Парку». Там же напередодні церемонії своєрідний матч-відкриття зіграють дві найкращі команди попереднього розіграшу – «Формула» та «40-А».

Завершуватиметься футбольна гонка у серпні, коли команди зіграють півфінальні етапи змагань. А фінали чемпіонату міста Луцька з дворового футболу, присвяченому пам’яті Миколи Романюка, за планом відбудуться на День міста, 25 серпня.

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром