ЛПЕ визнає, що не всі кондуктори хочуть якісних змін у роботі підприємства

20 Квітня 2017, 16:30
2293

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» уже третій тиждень тестує автоматизовану систему оплати проїзду та обліку пасажирів. Зокрема, триває перший етап - практичне навчання кондукторів, касирів, контролерів на лінії.

Лучани у соцмережах жваво обговорюють нововведення у луцьких тролейбусах. Зокрема, частими стали повідомлення пасажирів, які просили квиток з валідатора, але отримали відмову від кондукторів.

Нагадаємо, нещодавно лучанин повідомив про те, що кондуктор в одному з луцьких тролейбусів, маючи валідатор, не використовує його, ще й приймає «використані» талони від пасажирів на виході. Ще одна лучанка поскаржилася, що кондуктори видають квитки «заднім» числом.

Район.Луцьк поцікавився у Луцького підприємства електротранспорту, чи справді спостерігається саботаж запровадження електронного обліку квитків від працівників.

«Більшість кондукторів відповідально ставляться до своїх посадових обов’язків, уже зараз обілечують дублюванням (разовими квитками та валідуванням) на 100%. А є і такі, що недобросовісно та без ентузіазму відносяться до цього процесу,  не цікавляться розвитком підприємства, затраченими коштами та силами.

Вони не хочуть вчитись новому, бояться змін та своїми діями сповільнюють процес впровадження автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів», – розповіла Тетяна Сахник, начальник сервісного відділу обслуговування автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів.

Керівник проекту запевнила, що всіляко стимулює та заохочує кондукторів до більш сумлінної та продуктивної праці, надає постійну підтримку та методичну допомогу у процесі роботи. Разом з тим упродовж дня перевіряють кондукторів, чи ті видають пасажирам квиточок з валідатора.

«Дуже допомагають небайдужі лучани, які повідомляють про такі факти в телефонному режимі та в соцмережах. Ми віримо, що спільними зусиллями зробимо наше місто кращим, екологічно безпечнішим та будемо здійснювати якісне надання послуг з перевезень пасажирів», – додала Тетяна Сахник.

Також посадовиця пояснила, як здійснюється процес акумулювання інформації та обліку пасажирів. Первинний бухгалтерський облік ведуть на підставі разових квитків, але паралельно видається квиток з валідатора, тому і існує дублювання. Так як впровадження валідаторів перебуває на етапі тестування, то порушенням буде, якщо кондуктор не видасть пасажиру разового квитка, а не квитка з валідатора.

Нагадаємо, у тестовому режимі в луцьких тролейбусах запрацювали прилади, які здійснюють електронний облік пасажирів, – валідатори. До слова, нововведення почало діяти з 27 березня.

Читайте також: Сім фактів, які треба знати про валідатори у луцьких тролейбусах

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
21 Квітня 2017, 18:35
Доки людський фактор не прибируть із процесу оплати проїзду, до того часу будуть траплятись такі "нюанси"!..
21 Квітня 2017, 19:27
Їду сьогодні в тролейбусі номер 5 кондуктор таке хамло мужик сидить до останього не іде по салону збирати гроші жде щоб до нього підходили і оплачували за проїзд,тут наступна моя зупинка я встаю виходити а він мені за проїзд а йому посидіть ще довше ну плачу йому чек не дає кажу а де чек пішов до водія пошептались приносить мені цілу лєнту тих чеків каже на вибирай який хочиш.
29 Квітня 2017, 00:18
Усі жваво розповідають про ЛПЕ і Валідатори. А чому усі забули про неправомірне підняття оплати проїзду в маршрутках, про хамство водіїв за 4 грн., за неналежні умови перевезення. Електронні квитки мають бути і в маршрутках. Чому про це ніхто не говорить. Можливо усі ці статті і написані навмисно, щоб відволікти нашу увагу від більш нагальних проблем із транспортом, яка існує в місті Луцьку.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром