Луцьк – «середнячок» за вартістю оренди житла у новобудовах

20 Квітня 2017, 15:40
2220

За результатом аналізу опитувань, проведених серед ріелторів, які займаються нерухомістю, обласний цент Волині опинився серед міст, у яких відносно недорого можна взяти в оренду житло.

Портал Domik.ua проаналізував ситуацію на ринку оренди житлової нерухомості в Україні. 

При написанні аналітичних матеріалів і аналізі тенденцій на ринку нерухомості в різних містах України проводяться опитування серед брокерів України про зміну середніх цін оренди однокімнатних квартир в новобудовах.

За словами ріелторів, орендувати недорогу однокімнатну квартиру в новобудові можна на околиці міста. Відповідна тенденція простежується в усіх областях України.

В інфографіці вказані середні ціни на оренду однокімнатного житла в нових житлових комплексах України. Розмір орендної плати залежить від ряду факторів, таких як площа квартири, якість ремонту, побутової техніки і меблів. Також при формуванні цін враховується стан будинку і наявність зон відпочинку на території житлового комплексу.

Найбільш висока вартість довгострокової оренди квартир зафіксована в Києві.

Середня ціна оренди однокімнатного житла стартує тут від 7000 грн. Серед інших центральних областей України, найвища середня вартість оренди однокімнатних квартир відзначена в Дніпрі - від 6500, а найнижчі показники спостерігаються в Кропивницького - від 2000 грн.

У Західній Україні середні ціни на оренду однокімнатних квартир коливаються від 3200 до 6000 грн. У Луцьку, за даними аналітики, за оренду однокімнатної квартири у новобудові доведеться викласти 3800 гривень.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром