Виконуючий обов'язки мера Луцька підхопив коронавірус. Думає, що під час пікету

09 Серпня 2020, 11:29
Григорій Пустовіт 4781
Григорій Пустовіт

Виконуючий обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт підхопив коронавірус.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Григорій Пустовіт повідомив, що захворів на коронавірус і з 2 серпня перебуває на самоізоляції. Посадовець у своєму дописі запевнив, що сам дотримувався протиепідемічних заходів і вимагав цього у працівників міської ради. Проте, за його словами, завжди бувають непередбачувані випадки.

«Де це відбулось і коли це сталось, мені достеменно невідомо, однак, допускаю що найбільш ймовірно, що я інфікувався під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Разом з тим нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам», – йдеться у дописі.

Також Григорій Пустовіт закликав лучан і далі дотримуватися карантинних вимог та запевнив, що й далі буде виступати проти внесення Луцька до «червоної» зони.

Читайте такожУ Луцьку за добу в 14 осіб виявили коронавірус

 

Коментарі
09 Серпня 2020, 22:27
Вам собаки дикі ринок не одному боком вилізе
14 Листопада 2020, 00:51
Слава Богу!!! Я інвалід і мені важко ходити. Після того, як той, в якого в голові пусто і ще до того вітер гуляє в голові ( про це говорить його прізвище пусто віт) забрав базар і зупинку,я не один раз молився, щоб Бог втрутився в цю ситуацію і воздав цьому пусто вітру за те, що не тільки я тепер змушений майже пів кілометра ідти до зупинки з важкими торбами!!!!! І я більше, ніж певен, що ця хвороба пустовітра це тільки початок!!!!!! Амінь!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром