Карпенка-Карого: лучанка знає, як впорядкувати небезпечне перехрестя

19 Квітня 2017, 15:59
3067

Лучанка просить владу впорядкувати небезпечне перехрестя на вулиці Карпенка-Карого за власною схемою.

Таку петицію розмістила на сайті ЄСМП сьогодні, 19 квітня,  Дордюк Ірина.

Вона зауважила, що на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Чорновола-Задворецької дуже часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди, а в «годину пік» кожного дня створюється затор. 

«Влада нічого не робить через відсутність ідей доцільного використання коштів. "Надлишки" бюджетних грошей кладе на депозити. 
Але все одно прийдеться вирішувати проблему перехрестя на вул. Карпенка-Карого», – написала вона.

Тож жінка запропонувала свою схему організації дорожнього руху і закликала підтримати її водіїв.

Читайте також: Перехрестя Глушець – Карпенка-Карого: мікроавтобус не розминувся з позашляховиком

Коментарі
19 Квітня 2017, 20:33
Варіант не поганий але не досконалий. Кожного дня їду із Задворецької до ТАМ ТАМУ, якщо звести головну дорогу в право і зробити розворот, то це буде ще гірше, тому що, потік транспорту із вулиці задворецької надто великий і багато їде в сторону Варшавського ринку, відповідно на розвороті буде збиратись величезна кількість автівок, внаслідок чого, створиться пробка на переїзді(ЖД), а це недопустимо. Як на мене, краще поставити світлофор, як це зробили на перехресті вулиць Стрілецька/Ківерцівська поєднавши світлофор із семафором.
19 Квітня 2017, 22:26
Світлофор!
20 Квітня 2017, 15:10
Вважаю, що стрілку справа внизу (поворот ліворуч на розворот) треба замінити на "прямо і ліворуч" оскільки зникне НЕОБХІДНІСТЬ перелаштовування у правий ряд при русі прямо, яка зараз існуватиме, якщо їхати від Варшавки зліва. А також замінити стрілку (поворот на Задворецьку) на "прямо і направо". У такому разі проїзд першого перехрестя буде Набагато простішим. Авторка трохи була неуважна?
20 Квітня 2017, 15:17
Взагалі, слід усі стрілки " поворот праворуч поворот ліворуч доповнити стрілкою і " прямо" Бо подібний казус і зліва угорі ( в напрямку до ринку) Авторка ЗМУШУЄ водіїв постійно перелаштовуватись при проїзді перекрестя прямо.
22 Квітня 2017, 00:09
Світлофор 100%
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром