Рівненська: патрульні штрафують громадян, що приїхали підготуватися до поминальної неділі

19 Квітня 2017, 12:25
2338

Патрульна поліція наводить порядок на вулиці Рівненській, куди напередодні поминальної неділі з’їжджаються громадяни, аби прибрати на кладовищі.

Про це на оперативній нараді міського голови заявив заступник мера Григорій Пустовіт у середу, 19 квітня.

Він зауважив, що на вулиці Рівненській значно збільшилася кількість припаркованих автомобілів, оскільки люди приїжджають на кладовище, аби прибрати на могилах рідних. Відтак, не дивно, що у цей час збільшилася і кількість порушників, бо поставити авто ніде.

Заступник мера вважає, що патрульна поліція має лояльніше ставитися, до таких порушників. До того ж, у місті є місця, де проблема паркування стоїть гостріше, проте там патрульні працюють менш завзято.

«Давайте враховувати особливості та нюанси. На вулиці Лесі Українки стоїть маса автомобілів, є на кого накладати штраф, є де наводити порядок, але я не бачу жодної патрульної машини. Біля кладовища, де їдуть люди, аби підготуватися до поминальної неділі – є патрульні автомобілі. Хотілося б, щоб ми враховували ці особливості. Давайте наводити порядок не лише біля кладовищ», – зазначив Григорій Пустовіт.

 

 

Софія СІЧКУН

Коментарі
19 Квітня 2017, 15:58
<p>Це не патрульні а п*дари. Умов для паркування не створоено жодних. Зате штрафувати простих людей вони вміють. Оштрафуйте хоч одного біля прокуратури або СБУ.</p>
19 Квітня 2017, 16:23
аааааа... де стадо дебілів які грозяться пробивати шини і кіслотою обливати машини бо не правильно запарковані? ай-я-яй!!!!! бігом туди!!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром