Луцькі підприємці підтримують бійців

20 Червня 2015, 12:05
6615

Сертифікати, знижки, картки постійного клієнта – усе це і багато іншого можуть отримати учасники  АТО в рамках проекту «Меценати для солдата», що реалізується півроку в Луцьку.

За цей час більше сотні місцевих підприємців долучились до проекту.

До прикладу, мережа магазинів «Світ сорочки» (ТЦ «Гостинець», «Ювант», «Луцьк») пропонує подарункові сертифікати та постійні знижки для придбання сорочок в мережі (5 шт. - на 5%, і 5 шт. - на 10%).

«Іконна лавка», що на проспекті Перемоги, 12, надає знижку 50% на швейні послуги та знижку 30% на ікони чи інше церковне приладдя.

Фірма «Апельсин», що на вулиці Бойка, 1, спеціалізується на продажу та обслуговуванні комп’ютерної техніки, тут бійцям надають знижку від 10 до 20%, залежно від конкретного товару. А полагодити свої комп’ютери чи оргтехніку можна взагалі по собівартості заміни деталей або й навіть безкоштовно. Також на фірмі можна заправити картриджі. 

Безкоштовне документальне фото і ламінування посвідчень роблять на проспекті Відродження, 10, у фотосалоні «Сезан».

Днями до меценатів приєднався і етноресторан «Панич», що на Підгаєцькій, 3, тут бійцям пропонують 25% знижки. Крім того, власниця надала подарункових сертифікатів на загальну суму 6000 гривень, таким чином 20 бійців зможуть побувати в цьому закладі і пообідати на суму 300 гривень.

Мета проекту «Меценати для солдата» - підтримка бійців не конкретно грошима, а послугами та знижками, які їм пропонують потенційні меценати. Учасниками можуть бути як бійці АТО, так і члени їхніх сімей або члени сімей загиблих бійців.

Послуга надається бійцеві за умови наявності в нього відповідного сертифікату. Сертифікат можна отримати, звернувшись в обласний координаційний центр допомоги учасникам АТО (вул. Червоного Хреста, 16) або ж до координаторів безпосередньо (тел. 050 973 44 84) та надавши свої документи, які підтверджують участь в АТО.

Координатори запрошують до співпраці меценатів, електронну анкету мецената можна заповнити тут: http://volynsos.com.ua/1759-2/

 

Ольга БУЗУЛУК

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром