У Луцьку у сімох податківців виявили коронавірус

06 Серпня 2020, 14:40
Головне управління ДПС у Волинській області 4286
Головне управління ДПС у Волинській області

Серед працівників Головного управління ДПС у Волинській області підтвердили сім випадків коронавірусної хвороби.

На момент підтвердження діагнозу ці працівники перебували на самоізоляції вдома. Перші симптоми хвороби у всіх працівників були невиразні. Про це інформує пресслужба управління.

Працівники Головного управління ДПС у Волинській області з підтвердженим діагнозом на гостру респіраторну хворобу COVID-19 нині перебувають на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні, а контактні особи – на самоізоляції.

В зв’язку з виявленими випадками хвороби COVID-19, як і раніше,  у всіх приміщеннях територіальних органів ДПС у Волинській області дотримуються вимог щодо протиепідемічних заходів та вживають комплекс заходів з тим, щоб запобігти поширенню хвороби серед працівників.

Читайте також: Громадська рада Луцька закликає центральну владу скасувати «червону зону»

Зокрема, після встановлення діагнозу COVID-19 тести на наявність коронавірусної хвороби пройшли близько п’ятдесяти працівників, у 42 тестування дало негативний результат.

Враховуючи загальну ситуацію із поширенням COVID-19 в області, Центри обслуговування платників, працюють за окремим графіком виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності за попереднім записом.

Продовжують діяти заходи із забезпечення режиму поточної дезінфекції в ЦОП, працівники забезпечені захисними масками та гумовими рукавичками, платники мають право заходити до ЦОП тільки у захисній масці, рукавичках та після дезінфекції рук.

«Нагадаємо, що при потребі отримати інформацію чи подати звіти кожен платник податків може скористатися електронними сервісами ДПС. Зокрема,  ІТС «Електронний кабінет», вхід до якого здійснюється за посиланням, а також через офіційний вебпортал ДПС, – найкращий спосіб для звітування і спілкування з фахівцями податкової в період карантину», – рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Читайте також: Кількість хворих збільшується, – луцький лікар про ситуацію з коронавірусом. ОНОВЛЕНО

Коментарі
06 Серпня 2020, 18:29
Коли вже в Ковелі вони всі перехворіють та жаба цицьки дасть
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром