Засновник «СВІДОМИХ» Покровський звернувся до лучан та розказав, що планує

06 Серпня 2020, 10:20
Андрій Покровський 4075
Андрій Покровський

Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський закликає лучан взяти участь в онлайн-голосуванні, аби визначити кандидатів у депутати Луцькради від його команди.  І наголошує, що саме лучани мають вирішувати, кого вони хочуть бачити кандидатами, а не партійні керівники з Києва. 

Про це політик розповів у своєму відеоблозі на YouTube-каналі «СВІДОМИХ», – пише Конкурент

Нагадаємо: відкритий відбір кандидатів в депутати, які підуть на місцеві вибори цієї осені з Громадянським Рухом «СВІДОМІ», триває. У середу, 5 серпня, розпочався ІІ етап проєкту «Стань депутатом Луцькради» – онлайн-голосування за майбутніх кандидатів. Засновник Громадянського Руху Андрій Покровський втішений, що у проєкті зареєструвалося чимало фахівців.

«Мені надзвичайно приємно, що цим проєктом нам вдалося повернути людям віру, що влада і політика не для «обраних», а для фахових та відповідальних. За останній місяць ми переконалися, що в Луцьку та навколишніх населених пунктах є багато професійних та небайдужих людей, які люблять наше місто і готові працювати для його розвитку. Тепер ми разом з вами маємо обрати найдостойніших, які потраплять у списки Громадянського Руху «СВІДОМІ» та підуть на вибори до Луцької міської ради з нами», – зазначив Андрій Покровський. 

Таку відкриту процедуру відбору кандидатів ніхто ще не робив у Луцьку. 

«Я переконаний, що вона правильна. Бо вирішувати мають люди, кого вони хочуть бачити депутатами, а не вузьке коло партійних керівників за вказівками з Києва. «СВІДОМІ» – місцева команда, а тому усі рішення ухвалюються тут, разом з відповідальними та активними лучанами. Враховуючи, що до нас приєдналося дуже багато ініціативних та відповідальних людей, ми вирішили збільшити кількість кандидатів, яких ми відберемо у список нашої команди до Луцькради. Ми заповнимо його на 50 % учасниками цього проєкту», – пояснив Андрій Покровський. 

Відтак, із його слів, за результатами онлайн-голосування візьмуть 15, а не 10 кандидатів-лідерів у свій список.

«Ми знаємо, що серед учасників проєкту є багато досвідчених та гідних людей, але їм може забракнути голосів для перемоги в онлайн-голосуванні. Тому серед них ми вирішили обрати іще 6 людей до нашого списку. Онлайн-голосування триватиме до 25 серпня. Будьте впевнені – усе буде чесно. Я гарантую це, бо завжди виконую свої обіцянки!» – наголосив Андрій Покровський. 

Отож, усіх лучан та мешканців навколишніх населених пунктів запрошують взяти участь в онлайн-голосуванні та обрати тих, хто буде відстоювати їхні інтереси. 

Для того, аби взяти участь у голосуванні, потрібно зробити декілька простих кроків:

  • зайдіть на сайт свідомі укр.;
  • оберіть в алфавітному списку свого кандидата в команду "СВІДОМИХ";
  • підтримайте його своїм онлайн-голосуванням;
  • зауважте, що проголосувати можна лише один раз. 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024