У Луцьку судитимуть чоловіків, які умисно завдали тілесних ушкоджень патрульним

18 Квітня 2017, 16:01
1917 Джерело: Region/TV

Перед судом постануть 25-річний лучанин та 44-річний житель села Олександрівка Рожищенського району.

Луцька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти у двох кримінальних провадженнях про умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень працівникам Управління патрульної поліції у Луцьку у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 345 КК України) – повідомляють у прес-службі прокуратури.

За вчинення такого злочину судитимуть 44-річного мешканця села Олександрівка Рожищенського району, котрий 8 серпня 2016 року під час конфлікту з патрульними, які  вимагали у нього надати документи на авто та посвідчення водія задля винесення постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення Правил дорожнього руху, поблизу приміщення візового центру в обласному центрі Волині наніс удар рукою інспектору патрульної поліції.

Постане перед судом і 25-річний лучанин, який 25 березня 2017 року, перебуваючи в стані сп’яніння, влучив шматком бруківки у ногу одному патрульному та завдав удар рукою в обличчя іншому. Поліцейські прибули на виклик матері зловмисника, котра повідомила, що син кидається на неї з ножем.

Обидва обвинувачених щиро розкаялися у вчиненому та активно сприяли розкриттю злочинів.

Міру покарання їм обере суд.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром