Що модернізували у Крупі за кошти Підгайцівської ОТГ

05 Серпня 2020, 13:41
Крупа 4889
Крупа

Показали, що змінили та оновили у селі Крупа Луцького району, яке належить до Підгайцівської ОТГ.

Усі ремонтні роботи виконали за кошти громади. Про це йдеться на сайті ОТГ.

«Село Крупа наразі живе очікуваннями відкриття тут нового дитячого садка. Адже його будівництво - вже на стадії завершення. Модернова дошкільна установа, безперечно, стане «візитною карткою» цього населеного пункту. Та не лише будівля красеня-дитсадка оновлює сьогодні інфраструктуру села», – йдеться на сайті.

Читайте також: Зеленський приїхав у Крупу

Ще раніше за рахунок співфінансування з державного бюджету та бюджету Підгайцівської ОТГ у селі встановили мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту. Спочатку спортивна споруда розміщувалася на «голій» землі, яка аж ніяк не вписувалася у дизайн об’єкта новітнього рівня. Сучасного, ошатного вигляду, а також зручності, комфорту при користуванні додала бруківка, яку цього року виклали навколо спортмайданчика.

До облаштованої минулого року на березі місцевої водойми зони відпочинку нині веде білощебенева дорога. Вона пролягла на місці колишньої грунтової. Як розповів Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, роботи з влаштування твердого покриття були проведені цьогоріч на прохання місцевих мешканців.

«Люди мають поблизу земельні паї і тепер їм набагато легше до них доїхати, вивезти сіно, а відпочивальникам стало зручніше дістатися сюди в будь-яку пору року», – пояснив він.  

Подвір’я навчального корпусу № 2 Крупівської ЗОШ раніше ніколи не мало твердого покриття. Директор закладу Мирослав Філозоф згадує про незручності, які виникали, коли територія біля входу після дощу перетворювалася на болото. Нинішнього року в ході благоустрою шкільне подвір’я вкрила сучасна плитка.

«Проблему було вирішено, адже це насамперед безпека та комфорт наших дітей», – зазначив Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк. 


Читайте також: «Здоров’я бажаю». Для чого на Волинь приїхав Володимир Зеленський. ФОТОРЕПОРТАЖ

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024