Лучанам пропонують до ранку дивитися фільми Вуді Аллена

18 Квітня 2017, 12:04
2056

Команда «Lutsk Night Cinema» кличе лучан на нічний перегляд творінь режисера Вуді Аллена.

Насолодитися кіномистецтвом відомого режисера можна буде у суботу, 22 квітня, о 21:00 в приміщенні антикафе «Inner Space» – повідомляють організатори.

Серед обраних організаторами кінострічок покажуть такі: «Сенсація», «Магія місячного сяйва», «До Рима з любов’ю», «Вікі Крістіна Барселона», «Опівночі в Парижі». Такий вибір зумовлений побажаннями волонтерів проекту, а також глядачів (кінострічка «Опівночі в Парижі» зайняла вагоме місце у лютневому голосуванні). Орієнтовне завершення заходу припадає на шосту ранку.

Потрапити на кіноперегляд можна за умови заповнення реєстраційної анкети. Її слід шукати на офіційних сторінках проекту «Lutsk Night Cinema». Зареєструвавшись, учасники повинні не пізніше п’ятниці підтвердити свою присутність відповідним листом на електронку проекту. Кількість місць обмежена (їх лише 40).

Команда «Lutsk Night Cinema» обіцяє не тільки особливе кіно непересічного режисера, але й багато цікавих конкурсів та вікторин, переможці яких отримають призи від спонсорів, серед яких: 100-гривневий сертифікат на каву, дисконтні картки на послуги книгарні «Є», абонемент у тренажерний зал та сертифікати на лікувальний, оздоровлюючий масаж. Приємні та заохочувальні подарунки чекають не лише на переможців, але й на учасників. Також глядачі, як завше, зможуть посмакувати смаколиками та кавою або чаєм від смачного спонсора – кав’ярні «Цукерня».


 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром