Убивця, який закопав батьків під «Епіцентром», сидітиме довічно

03 Листопада 2015, 12:00
4648

Прокурори відстояли в апеляційному суді попередньо призначену судом міру покарання 34-річному мешканцю села Липини Луцького району, який з особливою жорстокістю убив своїх батьків.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, 27 вересня минулого року, перебуваючи у будинку батьків, убивця завдав 17 ударів ножем матері. А за деякий час, аби приховати злочин, зарубав сокирою свого батька, який повернувся додому.

Тіла рідних людей нелюд вивіз та закопав у полі неподалік гіпермаркету «Епіцентр».

«Вина його була повністю доведена зібраними у ході досудового розслідування доказами, – розповіли в прокуратурі. – Експерти визнали чоловіка повністю осудним. Потерпілі – брати убивці – наполягали на якнайсуворішому покаранні для нього».

Відтак 20 травня 2015 року Луцький міськрайонний суд призначив покарання вбивці у виді довічного ув’язнення. Окрім того, він мусить сплатити двом потерпілим від злочину братам по півмільйона гривень моральної шкоди.

Не погодившись із вироком суду, засуджений оскаржив його в апеляційному порядку. Проте 2 листопада за принципової позиції прокуратури області апеляційний суд Волинської області залишив вирок Луцького міськрайонного суду в силі.

Відтак злочинець таки сидітиме за ґратами довічно.

Коментарі
03 Листопада 2015, 16:30
Я не хочу за счёт своих налогов кормить больного ублюдка всю его жизнь!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром