Лучан навчать будувати особистий бренд

04 Серпня 2020, 11:48
Лучан навчать будувати особистий бренд 1462
Лучан навчать будувати особистий бренд

На початку серпня відбудеться три зустрічі із відомими лучанами, які поділяться досвідом та секретами успіху особистого бренду в Молодіжному центрі Волині.

Особистий бренд – це поведінка, звички, репутація сторінка в інстаграмі та коментарі у фейсбуці. Якщо якісно і круто подавати себе – це безумовно надалі працюватиме на вас. Про це кажуть організатори.

Теми, які будуть висвітлюватись:

6 серпня, 19:00 - «Позиціонування в  житті та мережі»Поговоримо про інструменти, які допоможуть врівноважити образ в мережах та поза ними із Юлією Євпак, founder & CEO PRO Business Hub.

Над особистим позиціонуванням (брендом) потрібно працювати, як онлайн, так і офлайн з однаковою силою. Розберемо те, як ми пишемо і говоримо, а також наш вигляд і візуал у соц.мережах. Зокрема, говоритимемо про баланс в соцмережах між експертністю та особистістю.

11 серпня 19:00 - «Мистецтво переконання. Ораторство, маніпуляція, комунікація». Про мистецтво переконання почуєте від продюсера Суспільного телебачення Волині, проєктного менеджера та ведучого  Влада Зінкевича.

Ви дізнаєтесь:

  • як стати своїм для свого ж клієнта;
  • бути переконливим у всьому: мова, жести, манери;
  • толерантна маніпуляція на користь усім;
  • корисності на основі життєвого та професійного досвіду;
  • як використовувати усе навколо для продажу себе.

13 серпня, 19:00 - «Ціна і цінність особистого бренду»На цю тему ми поговоримо із Ольгою Валянік. Вона є керівницею сучасного альтерантивного інтеграційного мистецького простору «ГаРмИдЕр ангар-stage», організувала десятки заходів, акцій, фестивалів.

У плані зустрічі:

  • суб'єктивний особистий бренд
  • як робити і «не зробити» свій бренд
  • чужі історії особистих брендів
  • ціна і цінність - як не монетизувати бренд

Зустрічі відбуватимуться у Молодіжному центрі Волині. Кількість місць обмежена у зв'язку із дотриманням карантинних норм, тому встигніть зареєсструватись. Вхід на зустріч – за благодійним внеском, що піде на підтримку роботи Молодіжного центру Волині та соціальні проєкти, що він реалізує.

Реєстрація за посиланнямДеталі тут.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024