Лучани з’ясовували, хто ліпше орієнтується в лісі

03 Листопада 2015, 10:40
2560

У лісі поблизу приміського села Струмівка збірна команда Луцька взяла участь в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь».

Учасники змагань продемонстрували свої вміння та навички зі спортивного орієнтування на дистанції змагань в заданому напрямку, розповіли у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

У змаганнях брало участь близько 200 спортсменів з районів та міст області. Команду Луцька представляли учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, гімназії № 4 імені Модеста Левицького, ЗОШ І-ІІІ ст. № 13, НВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського», ЗОШ І-ІІІ ст. № 16, ЗОШ І-ІІІ ст. № 20.

В особистому заліку серед лучан призерами змагань стали Денис Петрочук, Антон Шевчук, Яна Микитюк та Ольга Гупало. А в загальнокомандному заліку команда міста Луцька здобула друге місце, пропустивши вперед лише команду зі Старовижівського району. Трете місце посіли господарі змагань з Луцького району.

Переможці та призери в загальному заліку нагороджені грамотами управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та кубками, в особистому заліку – дипломами Волинського обласного центру туризму, спорту та екскурсій.

Луцькі школярі на цьому не зупиняються і вже 7-8 листопада боротимуться за першість на чемпіонаті Волинської області зі спортивного орієнтування, який пройде поблизу Ківерців.


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром