На Глушець – стрітбольний «Кубок Луцька»

01 Серпня 2020, 17:16
10047

Баскетбольний майданчик на вулиці Глушець сьогодні став місцем битви 15 команд, які зібралися, аби позмагатися за кубок.

Про це повідомляють Волинські новини.

«Кубок Луцька» розпочинали із затримкою. Спочатку старт змагань довелося відкласти на годину, а потім його ще декілька разів переносили на невизначений термін. Усе – через рясний дощ. Здавалося, погода докладає максимум зусиль, аби змагання не розпочалися взагалі. Все ж організатори, порадившись із представниками команд, вирішили – матчам бути. Після короткої розминки турнір розпочався.

До слова, це перше масштабне змагання на новенькому майданчику, якість якого вже встигли високо оцінити гравці у баскетбол та теніс. Їхнє враження підтверджує і постійний організатор змагань та ідейний натхненник розвитку баскетболу на Волині Дмитро Чайковський. Він розповідає, що нині проходить вже 5 стрітбольний «Кубок Луцька» у форматі «3 на 3».

«Погода нам заважала, але спортивний дух сильніший. Хлопці дуже скучили за баскетболом. Плануємо відсьогодні збиратися постійно 4 рази на тиждень: у понеділок, середу, п’ятницю та суботу на 8.30, організовувати спільні тренування для усіх охочих. Їх, до речі, будуть проводити гравці «Старого Луцька» і вони будуть безкоштовні. Тому запрошуємо і дорослих, і молодь. І сьогодні, думаю, будуть підходити люди, цікавитися грою, а ми їх будемо запрошувати на тренування», – каже Дмитро Чайковський.

Спортсмен відзначає, що наше місто є чи не найкращим щодо наявності майданчиків в Україні. Принаймні, як каже, за тією інформацією, яку має. Дмитро Чайковський каже, що важливо, аби таких місць для активного відпочинку було чим більше. Адже у цьому питанні не стільки актуальна якість покриття чи пластикові щити, як сама їх наявність.

Сьогодні ж на турнірі зібралося 15 команд: 8 – дорослих і 7 – зі спортсменами до 18 років. Вони поділені на 2 групи в кожній категорії. З кожної групи буде виходити по 2 команди, які між собою зіграють півфінали. На переможців чекають гарні призи від постійних партнерів змагання.






 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром