У жовтні в Луцьку пройдуть тижні Німеччини

31 Липня 2020, 17:51
У жовтні в Луцьку пройдуть тижні Німеччини 3423
У жовтні в Луцьку пройдуть тижні Німеччини

Підготовлений спеціалістами  департаменту культури Луцької міської ради проєкт «Тижні Німеччини в Луцьку 2020: «Об’єднані в Європі – 30 років Німецької єдності» став переможцем у грантовому конкурсі Посольства Федеративної Республіки Німеччина у Києві.

Проєктні заходи реалізовуватимуться у жовтні цього року спільно з лекторатом ДААД Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та громадською організацією «Товариство німців Волині». Про це йдеться на сторінці Луцькради.

Головною метою проєкту є популяризація європейських цінностей серед мешканців  Луцька та Волині, в першу чергу, дітей та молоді, укріплення співробітництва з німецькими партнерами, популяризація ідеї українсько-німецького єднання.

Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19, проведення проєктних заходів заплановано у новому форматі в режимі онлайн. Передбачені, зокрема, наступні заходи: бінаціональна фотовиставка «Вільна Європа», виставки творів німецьких художників України, документів та фотографій, конкурс-виставка дитячих художніх робіт, майстер-клас «Традиційна німецька вишивка», інструментальний музичний флешмоб, фотоквест та інші. Сума грантових коштів на реалізацію заходів проєкту складає 1200 євро.

Читайте також«Він повертає імена в історію», – Віктор Корсак презентував першу книгу з десятитомника творів свого батька

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром