Пластуни здивували балом із молодіжним «ЗаПаЛом»

02 Листопада 2015, 17:33
3108

Фінальний конкурс проектів серед юнацтва луцьких пластунів, віком до 17 років, відбувся у Луцьку.

Як пояснили організатори фіналу, назва конкурсу «ЗаПаЛ» походить від абревіатури З.П.Л. – Змаг Проектів Луцька. Перші етапи конкурсу минули ще в жовтні, де юнаки та юначки подавали проектні заявки і мали можливість вдосконалити свої ідеї.

В журі конкурсу були запрошені голова прес-клубу Волині Богдана Стельмах, кандидат історичних наук Леся Бондарук та голова луцького Пласту Олег Лапковський.

Фінальний етап конкурсу проходив у формі балу в бібліотеці СНУ імені Лесі Українки, де учасники конкурсу вчилися презентувати проекти та захищати їх, відповідаючи на запитання журі та публіки.

Переможцями конкурсу стали дівчата з підготовчого куреня імені Олени Левчанівської з проектом «Митець» – вишкіл акторського та ораторського мистецтва. А також хлопці з куреня чоти 9 імені Василя Стуса.

Проте кожен з учасників зміг отримати враження від майстер-класу з вальсу та сальси, взяти участь у вікторинах від клубу настільних ігор «Твоя фішка».

«Юнацький пластовий грант «ЗаПаЛ» дав можливість отримати нові та цікаві ідеї для подальшої діяльності організації. Впевнені, що ця акція стане для нас традиційною», – впевнені організатори.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024