«Свідомі» назвали десять ключових пріоритетів розвитку Луцька

31 Липня 2020, 09:50
Алла Надточій 3375
Алла Надточій

Команда «СВІДОМИХ», лідером якої є Андрій Покровський, готується до місцевих виборів та вже підготувала основну частину передвиборчої програми. 

Про це у вівторок, 28 липня, під час зустрічі з лучанами у «Промені» розповіла представниця Громадянського Руху «СВІДОМІ», депутатка Луцькради Алла Надточій. Про це пише Конкурент.

Обраниця громади зазначила, що «СВІДОМІ» вже напрацювали 10 ключових пріоритетів розвитку міста.

«Це конкретні кроки у 10 сферах, за які наша команда готова нести відповідальність. Впродовж серпня ця програма буде допрацьовуватися та обговорюватися під час круглих столів, і кожен з вас може зробити свій внесок у її наповнення», – зазначила Надточій, звернувшись до присутніх. 

Зокрема, йдеться про збільшення робочих місць за рахунок посиленої роботи з інвесторами, здешевлення комунальних послуг, завдяки проведенню енергоефективних заходів. Окрім цього, «СВІДОМІ» планують розвивати Старе місто, створивши там культурний та туристичний центр, а також хочуть поступово провести реконструкцію центральної частини. 

Одним із найважливіших завдань Алла Надточій назвала створення стратегії розвитку громади до 2030 року, зазначивши, що цей документ необхідно затвердити вже у 2021 році.

Громадянський Рух «СВІДОМІ» хоче повернути чисте повітря Луцьку: реконструювати очисні споруди, каналізувати приватний сектор, ліквідувати інші джерела смороду. Також йшлося про подальше фінансування та удосконалення системи «Безпечне місто», здоров'я лучан та екологію у місті. Детальніше про пріоритети «СВІДОМИХ» та зустріч із лучанами можете прочитати тут

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром