У Центральному парку міста висадили більше сотні дубів, каштанів та кленів

14 Квітня 2017, 14:36
1842

У рамках Всесвітньої екологічної акції «Дерева Миру», за ініціативи громадської організації «Автомайдан Волинь», у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбулася посадка дерев.

Акція організована з метою покращення якості довкілля за участі членів ГО «Національний альянс», учнів Луцької гімназії № 4 ім. Модеста Левицького, Луцького педагогічного коледжу, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Фахівці комунального підприємства «Парки та сквери м.Луцька» попередньо визначили місця для нових насаджень. Підсадка молодих саджанців відбувалася у секторах, де були знесені аварійні, старі сухостійні дерева. Відділ екології міської ради забезпечив учасників толоки інвентарем. Молоді саджанці, а це понад сто дубів, каштанів, лип, ясенів, кленів, надало Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Читайте також: Лісові магнати: луцькі журналісти мають гектар власного лісу

Відділ екології закликає усіх небайдужих лучан долучатись до природоохоронних заходів з покращення довкілля рідного міста та берегти новостворені насадження, які не тільки є окрасою нашого міста, а й значно очищають повітря, створюють комфорт та затишок.





1




 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром