Відкриють перший у місті інноваційний навчальний центр

02 Листопада 2015, 16:09
2701

В ІТ-центрі «BRAIN ACADEMY» навчатимуть за міжнародними стандартами.

«BRAIN ACADEMY» – інноваційний навчальний центр. Він дає можливість отримати престижну освіту у сфері інформаційних технологій, яка відповідає міжнародним стандартам якості. Завдання «BRAIN ACADEMY» – допомогти кожному за найкоротші терміни досягнути освітніх і кар’єрних цілей у галузі ІТ.

Відкриватимуть центр 3 листопада о 15.00. Організатори запрошують прийти за адресою: проспект Грушевського, 30 (5-й поверх, актова зала).

У «BRAIN ACADEMY» готуватимуть сертифікованих ІТ-спеціалістів. Тут навчатимуть і новачків, які тільки мріють перейти до ІТ-сфери, і професійних програмістів та тестувальників, які прагнуть підвищити кваліфікацію.

Здійсненню задуманого сприятиме високий рівень викладачів-практиків, які пройшли ретельний відбір; програма, розроблена відповідно до міжнародних сертифікатів і вимог потужних українських та закордонних ІТ-компаній, а також співробітництво з провідними компаніями в галузі інформаційних технологій.

«Ми раді нашій співпраці з «BRAIN ACADEMY», оскільки це – єдиний в Україні центр авторизованих курсів із тестування й розробки програмного забезпечення. Ми сертифікуємо наших тренерів, викладатимемо найповнішу програму на ринку освіти. Це дозволить гарантувати нашим студентам якість отриманих знань і подальше працевлаштування в кращих ІТ-компаніях.
Мета «BRAIN ACADEMY» – сформувати ринок авторизованого навчання за міжнародними стандартами в Україні. Поки такої освіти, особливо у сфері розробки програмного забезпечення, у нас немає. Тому спеціалісти, яких готують у державних навчальних закладах і приватних центрах, не завжди відповідають вимогам ІТ-ринку. Ми впевнені: збільшення кількості висококваліфікованих викладачів і наявність актуальних програм дозволить нам створити сучасний потужний освітній центр у сфері ІТ. Підписуючи угоду про роботу з академіями та університетами в усій Україні, ми гарантуємо майбутнім студентам якість навчання. Саме тому сертифікуємо лише найкращі навчальні заклади»,  – коментує директор «BRAIN ACADEMY» у Луцьку Михайло Олійник.

«ІТ-індустрія сьогодні – провідна у світі, за нею майбутнє. Тому важко переоцінити важливість таких заходів, які сьогодні відбуваються, а саме – започаткування системного підходу до розвитку ІТ-освіти, а в перспективі – й ІТ-індустрії на теренах Волині», – вважає ініціатор започаткування освітньої програми «BRAIN ACADEMY» у Луцьку, радник голови Волинської обласної державної адміністрації Петро Гоцалюк.

Стати студентом «BRAIN ACADEMY» може кожний охочий – достатньо залишити заявку на сайті http://brainacad.com або зателефонувати: 066-09-66-069.

Початок занять у «BRAIN ACADEMY» заплановано на 5 листопада.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром