«Які б не були подальші судові баталії чи апеляції, результату вони не матимуть», – Ігор Поліщук про ситуацію із Старим ринком

29 Липня 2020, 15:54
Центральний ринок 2982
Центральний ринок

Радник міського Ігор Поліщук повідомив, що здійснили реєстрацію чотирьох земельних ділянок на вулиці Глушець, де зараз знаходиться Центральний ринок.

Він нагадав, що нещодавно депутати міської ради прийняли відповідне рішення. Реєстрацію уже провели хоча, за словами депутата, не без певних проблем. Про це йдеться на сайті громади.

«Єдиної земельної ділянки, яка колись була, й мала відповідний кадастровий номер,  немає. Які б не були подальші судові баталії чи апеляції, результату вони не матимуть, бо такої земельної ділянки уже нема. Є уже чотири ділянки. До початку реалізації концепції, яка стане переможцем конкурсу, ми частину землі передамо КП «АвтоПаркСервіс» для влаштування парковки для автомобілів, а частину – для КП «Парки та сквери м.Луцька», адже концепцією, в будь-якому випадку, там буде передбачено рекреаційні зони, прогулянкові доріжки, скверики, оглядові майданчики, озеленення та інше», – наголосив він.

Читайте також: У міській раді атовці вимагають вибачень Поліщука та звільнення Сиротинської

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024