У Піддубцях укладають фінішний шар дорожнього покриття

28 Липня 2020, 12:00
Укладання дороги 4083 Джерело: facebook
Укладання дороги

На автодорозі Н-22 у селі Піддубці укладається фінішний шар дорожнього покриття.

У понеділок на правому проїзді автомобільної дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне по селу Піддубці Луцького району розпочали роботи з влаштування завершального шару дорожнього одягу – верхнього зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші. Про це повідомили на сторінці facebook Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Товщина шару – 5 см. Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Впродовж липня на цьому об’єкті поточного середнього ремонту км 98+950 – км 104+800, протяжністю близько 6 км, проводились роботи з влаштування 15-сантиметрової основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, та 10-сантиметрового вирівнювального асфальтобетонного шару.

По завершенню укладання верхнього шару на автошляху Н-22 матимемо ще майже 6 кілометрів якісного відновленого дорожнього одягу – тришарової конструкції загальною товщиною 30 см.

Якість робіт на цьому етапі ремонту перевірили відповідальний інженер технічного нагляду та лабораторії з контролю якості виробництва замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області.


«Весь комплекс ремонтних робіт на цій ділянці автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне плануємо завершити у вересні», – йдеться у повідомлені Служби автомобільних доріг.

Читайте також: У Рожищі фермер закупив понад 50 тонн щебеню для ремонту дороги 

Матеріал вивантажують
Матеріал вивантажують


Фінальний шар в п'ять сантиметрів
Фінальний шар в п'ять сантиметрів

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром