Містяни перетворюють фонтани на смітники, – «Луцькводоканал»

13 Квітня 2017, 17:25
1988

Перед запуском в роботу після зимового періоду чотирьох фонтанів міста працівники «Луцькводоканалу» проводять чистку, дезінфекцію та косметичний ремонт. 

Дно та стіни водограїв, три з яких знаходиться на пр. Волі («Каскад», «Квітка», фонтан у сквері Алмазова) і ще один – на пр. Грушевського, митимуть за допомагою машини, яка під тиском зчистить увесь накопичений бруд, повідомили на сайті комунального підприємства.

Втім, як зауважили працівники «Луцькводоканалу», лучани перетворили фонтани на стихійне сміттєзвалище:

«Гірка, безкультурна реальність, як завжди, вражає. Під час проведення робіт по відновленню роботи фонтанів м.Луцька, працівникам КП «Луцькводоканал» довелося знову, «за доброю традицією», вигрібати купи сміття.  Таке нехтування і людською совістю, і любов’ю до рідного міста дихає абсолютною байдужістю».

Тож адміністрація КП задається питанням: «хто і як виховає у наших людей  почуття відповідальності та пробудить свідомість громадян?». Мовляв, містяни часто нарікають на роботу комунальних підприємств, проте не звертають уваги на те, як нищиться комунальне майно.

«На жаль, результатом такої бездіяльності  мешканців міста є гори непотребу у місцях відпочинку та розваг», – вважають у КП і нагадуть, що фонтани – для краси, не потрібно перетворювати їх на сміттєзвалища.

Читайте також: «Луцькводоканал» може залишитись без електрики, а містяни – без води













 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром