Випускники луцьких шкіл отримали медалі

24 Липня 2020, 14:12
5018

Для 130 випускників луцьких шкіл 24 липня особливе свято. За успішне завершення навчального року вони отримали золоті та срібні медалі.

Вручила їх заступниця міського голови Ірина Чебелюк, йдеться на сайті міськради.

Урочистості з цієї нагоди відбулися на території 27-ої школи з дотриманням усіх карантинних норм. Випускники стояли на безпечній відстані один від одного, а батьки споглядали за дійством з-за території навчального закладу.

«Сьогодні особливий день, бо вітаємо особливих дітей. Дітей, які своєю наполегливою працею здобували медаль, яку сьогодні отримають», – зазначила Ірина Чебелюк під час урочистої промови.

«Я впевнена, що вам було нелегко. Цей рік щоразу давав вам якісь нові випробування, але ви мужньо боролися та йшли до своєї мети. Завтра перед вами відкриється маса стежок, але ви маєте вибрати свою, правильну дорогу. Це - буде ваш вибір, ваше життя. Я бажаю вам здоров’я, успіхів, нових досягнень, звершень та простих речей, таких, як щастя і любов. Я вам бажаю жити і творити на благо нашого міста та нашої держави», – привітала медалістів заступниця міського голови.








Читайте також: У Підгайцівській ОТГ рятувальники провели рейд для запобігання втрат врожаю від пожеж

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром