У луцькій мерії відбудеться аудит

12 Квітня 2017, 20:42
1685

Відбулося засідання робочої групи з питань функціонування системи управління якістю та групи внутрішніх аудиторів.

Захід відбувся під головуванням заступника міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича, - повідомляють у луцькій мерії.

Розпочинаючи нараду він зазначив, що незабаром у Луцькій міській раді відбудеться ресертифікаційний аудит. Він наголосив на необхідності дотримання вимог системи якості у виконавчих органах міської ради та постійному удосконаленні.

Начальник організаційного відділу Олена Барська представила короткий звіт про роботу у 2016 році. За її словами, вдалося забезпечити належне проведення зовнішнього наглядового аудиту, організовано навчання аудиторів, позапланові комплексні внутрішні аудити, дні відкритих дверей у виконавчому комітеті міської ради тощо.

Також Олена Барська зупинилася й на найближчих планах. Зокрема, за її словами, нині значна увага приділяється підготовці до зовнішнього ресертифікаційного аудиту. Крім того, у планах на поточний рік адаптація діяльності та документації до переходу на нову версію стандарту ISO, проведення внутрішніх аудитів у виконавчих органах та багато іншого.

Повідомили учасникам наради й про особливості та новинки системи управління якістю ISO 9001:2015.

Потому присутні обговорили актуальні питання щодо організації роботи системи управління якістю у виконавчих органах Луцької міської ради.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром