Голова Луцької РДА: «Ніхто нікого не бив»

12 Квітня 2017, 15:09
2128

Голова Луцької РДА пояснив, що депутат хотів його спровокувати на бійку, але це йому не вдалося.

Голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський розповів, що депутат райради Вадим Веремчук намагався спровокувати його на конфлікт, повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, у Нацполіції повідомили, що голова Луцької райдержадміністрації наніс тілесні ушкодження 36-річному депутату районної ради, члену однієї із політичних партій.

У коментарі Ігор Ярмольський розповів, що мав словесну перепалку з депутатом під час засідання бюджетної комісії райради. 

«Мова йшла про те, щоб виділити 84 тисячі гривень для районного виборчкому на зарплати та виготовлення посвідчень. На це Веремчук почав вигукувати, що їм вистачить і 10 тисяч. Мовляв, це не проблема району, а ці гроші мали б видати з Києва. Хоча вибори відбудуться в Заборолі на території району і людям, які їх організовують, треба заплатити зароблене», – пояснив голова РДА.

«Між нами виникла словесна перепалка, яка була дещо емоційною, але ніхто нікого не бив. Я розумів, що Вадим Веремчук мене провокує на якісь емоційні кроки, які б потім використав проти мене. Тому поводив себе спокійно», – додав Ігор Ярмольський. 

Щодо причин таких дій Веремчука, голова РДА каже, що конфлікт виник через неприязнь до нього з боку депутата. А саме – Веремчук причетний до нецільового і нераціонального використання бюджетних коштів. 

Читайте також: Неадеквати в Луцьку: чоловік побив дочку лептопом

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром