Вересневе: у клубі були танці

02 Листопада 2015, 09:10
4587

У найвіддаленішому мікрорайоні Луцька святкували День народження – півстоліття тому тут збудували Будинок культури.

Свій 50-літній ювілей знакова споруда району Вересневе відзначила святковим концертом, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.

«Цей заклад є осередком культури мікрорайону, який знаходиться на околиці міста, – розповідають у прес-службі. – Невеликий колектив закладу береже і примножує традиції українського народу».

Нині в клубі функціонують десять гуртків, серед яких гурток художнього читання «Слово – не криця», театральний гурток «Веселка», театр малих форм «Диво-казка», вокальний гурт «Вересняночка», вокальний гурт «Cristall», народна аматорська хорова капела «Дзвони Холщини», театральна студія «Коло Лесі», квартет «Осіннє золото», школа козацького гарту «Бойового гопака», хореографічна група. Також У закладі розміщена й бібліотека, куди місцеві мешканці можуть прийти і взяти цікаву літературу.

Приємним подарунком для мешканців мікрорайону Вересневе стало відкриття оновленого будинку культури напередодні Дня Незалежності у 2013 році. В короткі терміни було проведено капітальний ремонт, адже це приміщення серйозно не ремонтувалося з часу введення в експлуатацію.

«У приміщенні здійснено заміну покрівлі зі старих азбестоцементних листів на металопрофіль, замінено всі огороджуючі конструкції (вікна, двері) на металопластикові, підсилено несучі конструкції і балки перекриття, розширено санвузли в приміщенні, встановлено новий протипожежний водопровід, пофарбовано фасад будівлі», – розповіли в міськраді.

 І от сьогодні у Будинку культури мікрорайону Вересневе відбувся святковий концерт під назвою «Піввіку разом». Привітати місцевих мешканців зі святом завітали Луцький міський голова Микола Романюк, депутат міської ради Наталія Бунда та начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів.

Після вітальних слів представників влади гості, які зібралися у будинку культури, мали можливість насолодитися музичними номерами у виконанні учасників творчих колективів цього закладу, вихованців Луцької музичної школи № 3, загальноосвітньої школи № 16 та інших.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром