VOLWEST Автоквест – новий формат святкування дня торгівлі у Луцьку

22 Липня 2020, 17:00
5044

Щороку до Дня торгівлі, який в Україні відзначають 26 липня, для працівників інвестиційної компанії VolWest Group організовують масштабну Спартакіаду. Втім, цьогоріч, через несприятливу епідеміологічну ситуацію у регіоні, святкування відбудеться у новому форматі – VolWest Автоквест.

Автоквест – аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями. Про це пише Таблоїд Волині.

Під час гри команди вирішуватимуть логічні завдання, здійснюватимуть пошук на місцевості, будуватимуть оптимальні маршрути переміщення, шукатимуть оригінальні рішення і підказки. Після завершення чергового завдання команди переходять до виконання наступного. Переможе та команда, яка виконала всі завдання швидше за інших.

«Ви трішки побігаєте, трішки пошукаєте і добряче подумаєте. Доведеться розв’язати декілька ребусів, скласти до купи ланцюжки з кодів, пофотографуватись, може, до когось позалицятись і познайомитись з новими методами шифрування. Хто зна, куди вас приведе квест?», – інтригують організатори.

VolWest Автоквест відбудеться 24 липня.

Слідкувати за онлайн-трансляцією можна за посиланням.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром