Україна і Польща офіційно засудили збройний напад на Генконсульство в Луцьку

11 Квітня 2017, 19:23
1639

11 квітня у Києві відбулося XXVI засідання Консультаційного комітету президентів України та Республіки Польща під головуванням заступника Глави Адміністрації Президента України Костянтина Єлісєєва та Державного секретаря – Керівника Кабінету Президента Республіки Польща Кшиштофа Щерського.

Учасники засідання рішуче засудили збройний напад, вчинений на Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку наприкінці березня цього року, - повідомляють в Адміністрації Президента.

Українська сторона поінформувала польську сторону про заходи, вжиті для якнайшвидшого розслідування цього інциденту та притягнення винних до відповідальності. Сторони дійшли згоди, що подібні провокації жодним чином не повинні позначитися на дружніх партнерських стосунках між Україною та Республікою Польща.

Коментарі
11 Квітня 2017, 23:43
Ух, ви мої хороші!.. Заходів вживати вони будуть!.. А як тоді з випадками ПІСЛЯ цієї "руки Кремля" м вибух гранати на парківці біля Рівного, обстріл пункту ДАЇ у Рівному, спроби заблокувати "активістами" відділення "Сбербанку" вже ПІСЛЯ ПОДАЖУ його новим британським власникам? Або - взагалі: нічний вибух біля головної будівлі СБУ у Києві?!.. Зброя зараз в країні мае НЕЁ ОН РОЛЬОВА ИЙ обіг, тому прстіше за все тикати пальцями на якусь "зручну кишенькову" версію, ніж спробувати впоратись із справжньою причиною!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024