В області оголосили оперплан «Заручник»: центр Луцька перекрили. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

21 Липня 2020, 10:15
11671 Джерело: ІА Конкурент

На Театральному майдані у Луцьку стоїть автобус «Берестечко-Красилівка». Повідомляють, що люди, які перебувають в машині, можуть бути заручниками, адже з автобуса нібито чули постріли.

Наразі центр Луцька перекрили, поліцейські закликають не їхати і не йти на місце події. Як повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, в області оголосили оперплан «Заручник». Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Офіційно підтвердженої інформації про заручників немає. На місці працює поліція та ТОР. Чути постріли.

Як розповів Суспільному начальник обласного управління поліції Юрій Крошко, до операції залучили антитерористичний центр СБУ. З його слів у автобусі забарикадувався чоловік, який і здійснював постріли. При собі він має зброю та вибухівку. Кількість заручників встановлюється.

Наразі відомо, що чоловік висунув правоохоронцям свої умови. З ним ведуться перемовини. Із захопником зв'язуються телефоном. Як встановили у поліції на своїй сторінці у соцмережах чоловік постійно пише про дослівно: «Невдоволення системою в Україні».

 Чоловік зі зброєю та вибухівкою, захопи у заручники автобус із 20 людьми. Згодом журналісти знайшли акаунти у соцмережах ймовірного луцького терориста. Володимир Зеленський зазначив, що тримає перебіг подій під особистим контролем. У Луцьк летить Арсен Аваков. Поліція перевіряє інформацію про ще одну бомбу у людному місці Луцька

Читайте також: 

«Моя смерть взрывам не помеха»: все, що відомо про «луцького терориста»

«Готовий виїхати в обмін на частину заручників», – журналіст поспілкувався з луцьким терористом

Редакції «Район.in.ua» передали запис розмови заручниці зі сином

 

 

Коментарі
21 Липня 2020, 14:06
&amp;quot;Немножко текст по-дебильному написан&amp;quot; ©<br/>Де посилання на пост у Твіттері? Чому одразу не сказати якщо проводять навчання?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром