Домашня випічка та імпортне вино: на Львівській відкрили новий SPAR

18 Липня 2020, 10:10
SPAR 5479
SPAR

На вулиці Львівській, 61 у Луцьку відкрився сучасний європейський супермаркет міжнародної мережі SPAR.

Власний імпорт, фастфуд та відділ кулінарії з готовими стравами, своя пекарня, де готують особливий хліб – все це вигідно виділяє новий магазин серед конкурентів. Він працюватиме з 7:00 до 23:00 щодня. Його площа становить 215 квадратних метрів, працює три каси та дві самообслуговування. У магазині також є м’ясний відділ та зона Food to Go.

«Ми відкрилися вчора (16 липня – ред.) десь о восьмій годині вечора і працювали до одинадцятої. Відкриття пройшло вдало. Було багато наших постійних клієнтів, які позитивно відзначили наше оновлення», – розповідає керуюча магазином Людмила Слепчук.

Пані Людмила розповіла, що новий SPAR має вигідну цінову політику, тому товари тут стають ще доступнішими завдяки постійній системі знижок. Також магазин вирізняється лояльними цінами на товари власного імпорту – вино, пиво, крупи, сири та інші.

Читайте також: Магазин для однієї людини: ритейлер SPAR почав розвивати новий формат

Ще однією фішкою супермаркету є своя пекарня. Окрім різних видів домашньої випічки там випікають подовий хліб, який можна придбати лише у магазині на Львівській. 

«У нас є спеціальні печі, у яких хліб випікається на поді. Звідси і назва подовий хліб. Окрім того, він випікається без форми, вистоюється у спеціальних кошичках з лози або з ротангу. Після вистійки він викладається на лопату і печеться безпосередньо на поді», – пояснила головна пекарка відділу випічки.



У торговому залі увагу привертає кавовий куточок, де стоїть багатофункціональний швейцарський кавовий апарат. Він може приготувати не лише класичний набір кавових напоїв, а й має на вибір гарний асортимент холодних коктейлів. Загалом перелік із 25 найменувань, який задовольнить найвибагливіших кавоманів. А також хороший вибір чаїв, лимонадів та інших напоїв. 

У новому магазині покупці зможуть знайти не тільки традиційні товари для всієї родини, а й придбати свіже м'ясо та фарш, рибу гарячого копчення із власної коптильні, ковбаски та замаринований шашлик, заморожені напівфабрикати, салати, гарніри, м'ясні та рибні страви. А для тих хто поспішає і хоче швидко перекусити, тут є чудовий асортимент хот-догів, бургерів та паніні. 





Довідково:

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

Читайте такожПерший SPAR на селі: у Світязі відкрили магазин відомої мережі



































Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром