Лучанок запрошують на нетворкінг-вечірку «PRO Women: Жінки про бізнес»

17 Липня 2020, 15:10
3323

PRO Business HUB у Луцьку спільно з засновницями простору Art Ladies  організовує нетворкінг-вечірку для жінок у бізнесі.

Про це повідомляють організатори.

Вечір «PRO Women» відбудеться 23 липня у приміщенні PRO Business HUB. Це нетворкінг-зустріч, на якій жінок запрошують поговорити про реалізацію, виклики, бізнес та приховані ресурси.

«Ми знаємо, як тобі знайомо — переміряти десятки різних ролей за день та бути на висоті. Ми знаємо, що тобі потрібно інсайтнути з цього приводу в колі тих, хто так само біжить марафон «бути жінкою» протягом життя. Тому ми вирішили, що нам потрібно залишити наших чоловіків та партнерів вдома, а самим зустрітися та вдосталь набутися жінкою: у бізнесі, у ресурсі, у викликах, у цьому триклятому 2020 році», – повідомляють організатори.

Зустріч розпочнеться 23 липня о 18:30. Місце повідомлять зареєстрованим учасницям.

Вартість участі: 400 гривень при оплаті до 20 липня, з 20 липня – 500 гривень.

Що входить у вартість:

  • вхідний квиток на подію;
  • фуршет;
  • фотопортрет від фотографа;
  • участь у розіграші подарунків від партнерів;
  • нетворкінг;
  • фотосесія.

Щоб потрапити на подію, потрібно зареєструватися та оплатити участь.

Реєстрація за посиланням.

Реквізити: 5168 7422 0115 4816, (Картка ПриватБанку, отримувач — Анастасія Кривеха).

Читайте такожУ Музеї Корсаків відбудеться відкриття виставкового проєкту Романа Яціва

Про організаторів:

PRO Business HUB, консалтингова компанія, яка організовує заходи для бізнесу у Луцьку. З жовтня 2019 року ми допомагаємо локальним підприємцям знаходити корисні контакти та навчатися у практиків. Наші заходи відвідують жінки та чоловіки, молоді батьки, які поєднують батьківство та власну реалізацію, підприємці та топменеджери, дизайнери, копірайтери, маркетологи, тренери, дієтологи, викладачі іноземних мов та багато інших професіоналів своєї справи. Контакти: Луцьк, вулиця Набережна, 42, Passage Interdit, 3-й поверх.

Art Ladies — це творчий простір для леді. Дизайнер одягу, флорист та майстри краси об’єднують свої зусилля, професійні навички та креативні ідеї, щоб дарувати жінкам відчуття впевненості та бездоганності. Контакти: Луцьк, вулиця Набережна, 10, [email protected], Instagram: Art_ladies_4u

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром