Назвали кращого журналіста та громадського діяча серед студентів

31 Жовтня 2015, 16:30
2523

Шістку найкращих студентів СНУ в різних номінаціях визначили в концертній залі Центру культури і дозвілля університету.

Урочистість, яка супроводжувалась нагородженням, відбулася  в четвер29 жовтня, пише Таблоїд Волині.
 
У шести номінаціях на кращого студента журналіста,громадського діячамитцяспортсменапрограміста танауковця переможцями стали відповідно Іван Савич,Катерина ПанащукАльона СлободенюкОлександр МиронюкЮрій Булан та Оксана Вронська.
 
Переможці отримали дипломи і грошові винагороди у розмірі одноразової стипендії, решта учасників – сертифікати.
 
Усі претенденти на звання «Кращого студента СНУ» мали можливість заздалегідь подати свої доробки, анкети, копії грамот чи інших документів, характеристики від викладачів, які згодом розглядали члени комісії.
 
За словами голови культурно-масового відділу студентської ради СНУ Галини Кобзар, між учасниками розгорнулася запекла боротьба. Так, на звання «кращого студента-науковця» претендувало аж три сильні учасниці. Наукові доробки молодих вчених оцінювали професори Східноєвропейського національного університету, які й визначили переможця.
 
Цікаво, що перемогу в номінації «кращий студент-спортсмен» здобув Олександр Миронюк, який навчається на географічному факультеті СНУ. За словами Галини Кобзар, хлопець має звання кандидата в майстри спорту з двох дисциплін.
 
Комісія, яка визначала переможців, складалася з викладачів університету, представників адміністрації, організацій партнерів та переможців конкурсу «Кращий студент Волині» минулих років.








 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром