Луцький АвтоМайдан поїхав до Порошенка

31 Жовтня 2015, 14:34
3869

Активісти громадської організації «АвтоМайдан» з Луцька вирушили на мітинг до помешкання чинного Президента України Петра Порошенка.

Як повідомив нардеп Ігор Луценко, станом на 12:30 під маєток президента їхали 93 автівки «Автомайдану», пише Українська правда.

«Станом на зараз 93 автівки Автомайдану їдуть в гості до Порошенка», - зазначив він.

Він також повідомив, що міліція автобусом «перегородила дорогу до Порошенка». 

«Автобус від'їхав, у відповідь на наші переконливі прохання», - додав Луценко. 

Як зазначив у Твіттері журналіст Олівер Керолл, активісти вимагають відставки прокурора Віктора Шокіна та проведення відкритого конкурсу на його заміну.

До мітингувальників приєдналися й лучани. У спільноті АвтоМайдан України, Луцьк постійно з’являються фотозвіти про те, як проходить мітинг біля помешкання Петра Порошенка.

«Таке враження що відбулося криативне дежавю. Бомжоватого вигляду тітушки, автобус бійців (дяка Богові, не надто бажаючих іти проти свого народу) перекриваючий дорогу. І саме головне – ігнор гаранта не тільки думки світової спільноти, а і бажання власного народу. А воно досить просте – ЖИТИ У ПРАВОВІЙ ДЕРЖАВІ, ДЕ КОЖЕН РІВНИЙ ПЕРЕД ЗАКОНОМ, - написав у спільноті лучанин Андрій Попик. – Для тих хто вважає, що нам немає чим зайнятись відповім: нам є чим зайнятися і є для кого, хто не вірить приходьте і побачите самі, ми не ховаємось за високими парканами».









  

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром