У кварталі нових лучан Dream Town можна знайти ідеальне приміщення для свого бізнесу

16 Липня 2020, 10:20
3338

Складно знайти ідеальне приміщення для свого бізнесу?

Вигідна локація – і успішний розвиток бізнесу гарантований!

Офіс у центрі Луцька – це не мрія, а реальність.

Нові комерційні приміщення у сучасному кварталі нових лучан Dream Town. Пропонуємо різноманітні площі під ваш бізнес від 43 м² . Цей простір можна облаштувати для офісів, магазинів, салонів краси, ресторанів, кафе, аптек, медичних закладів, студій, майстерень тощо.

Потенційними клієнтами вашого бізнесу стануть не лише жителі вже густозаселеного району, а й гості міста, оскільки поруч вокзали, що генерують великі трафіки людино- та машинопотоків. Також незабаром постійними та лояльними споживачами стануть мешканці житлового комплексу.

У Dream Town передбачена велика територія для паркінгу (підземного та наземного), вам та клієнтам вашого бізнесу буде зручно розміщувати авто. На території планується сучасний благоустрій: ланшафтний дизайн, зручні лави для відпочинку та живі насадження. Також ваша нерухомість матиме надійний захист, у комплексі передбачено сучасну систему охорони.

Великою перевагою є панорамні вікна. Це дуже зручно для розміщення вивіски та облаштування фасаду для бізнес-цілей. У великих вітринах чудово виглядають товари, є можливість ефективно комунікувати зі своїм споживачем.

Дізнатись, як можна придбати приміщення можна за тел. 099 327 27 27 або на сайті

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром