Студенти та студентки факультету філології і журналістики отримали дипломи

15 Липня 2020, 11:26
Студенти та студентки факультету філології і журналістики отримали дипломи 4203
Студенти та студентки факультету філології і журналістики отримали дипломи

У Луцьку студенти факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримали довгоочікувані дипломи.

Урочисте вручення відбулося у стінах Луцького замку 14 липня. Про це пише Правда.Волинь.

На початку офіційної церемонії випускників-бакалаврів привітали деканеса факультету Лавринович Лілія та викладачі. Зважаючи на карантин, усі присутні дотримувалися дистанції та інших обмежень.

«Починаємо останню пару. Попереду Вас чекає дуже багато справ. Хочемо привітати з такою знаменною сьогодні подією. Дуже дякую, що мала нагоду спостерігати, як ви підростали в очах викладачів, як здобували нові знання, як ви цілеспрямовано йшли до своєї мети сьогоднішнього дня. Вам усім це вдалося. Перша вершина вищої освіти подолана. Так, що маєте право гордитися, що ви це зробили! Ви – особливі для нас не тільки тому, що надзвичайно цікаві, яскраві особистості, Ви сто відсотків запам’ятаєтесь кожному з нас.

Ви – найкращі, тому що ви посилили дистанційне навчання, перші котрі склали державний дистанційний іспит. Я так підозрюю, що ви – перші і останні, хто це зробив , але ми всі разом це зробили. Дуже хочу побажати Вам всім, щоби Ви максимально реалізували себе в житті, я думаю що кожен із вам розуміє силу і ціну слова, я розумію що професія видавця і журналіста пов’язана великою мірою із тим, що це яскрава привселюдна професія, і тому я дуже прошу: ви маєте бути відповідальними за все, що ви робите, це дуже важливо. Я сподіваюсь, що так буде і надалі», – привітала студентів декан факультету Лілія Лавринович.



«Щороку в такий момент вручення дипломів ми пам’ятаємо Вас сміливими, такими ще якимось переляканими. За ці чотири роки з Вами змінюємось і ми, і, взагалі, так складається щороку: кожен курс, кожна група – інші. Щоразу більшість із Вас не хочуть з нами продовжувати навчання наступні півтора року. Але це таке інтелектуальне задоволення, це таке взагалі задоволення від спілкування з вами. В мене були такі цікаві моменти: ми їздили з кількома студентами на медіа фести. Перемоги маємо всеукраїнські з вами. Мені дуже приємно, що от саме Ви змогли показати наш університет на всю Україну . Нас знають завдяки Вам. Будьте успішними, будьте щасливими, і хай найкраще все буде тільки у Вас. І, сподіваюся, що це вручення у нас – не останнє. Успіхів Вам», – побажала викладачка Оксана Теребус.

«Я дуже шкодую, що мало з вами провів часу. А так хотілося більше з вами спілкуватися та бачити Вас. Я думаю, що наше спілкування з Вами не закінчується і в майбутньому ми ще зустрінемося. Ви обрали фах, який не просто запечатаний буквами в дипломі, це вже ваш стан душі , ви вже змушені з цим іти впродовж життя, бути допитливими, бути розвідувальниками , шукати істину. Я впевнений, що кожен із вас за ці чотири роки, проведені в університеті, згадає лише з трепетом, ностальгією та романтикою. Я впевнений, що найкращі ваші роки життя лише попереду», – привітав студентів Віктор Яручик.


Привітавши колишніх студентів, нарешті почали вручати дипломи бакалаврів, до яких більшість студентів йшли чотири роки. Отримавши дипломи, випускники радо фотографувалися, аби зафіксувати таку пам’ятну мить у їхньому житті.

Відзначити вручення дипломів прийшли не тільки винуватці свята, але й їхні батьки, друзі.

«Ми хочемо висловити Вам щиру подяку. За ці чотири роки я до вас дуже звикла. З Лілією Богданівною ми познайомилися недавно, вона прийшла до нас в цей нелегкий час, коли нам потрібно було освоювати знання дистанційно. Я щиро вдячна за Вашу напрочуд велику чуйність і уважність.  Всім викладачам дякую за терпіння. Бажаємо, щоб у Вас були тільки злети в науковому та особистому житті», – привітала староста групи ЖУРН-47 Ангеліна Климчук.

Також на завершення студентів привітав екс декан факультету філології та журналістики Юрій Громик. Він подякував усім за старання у навчанні та побажав світлої дороги, вступникам, яких приймав, як рідних дітей.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром