У місті проходить благодійний ярмарок заради життя маленької Єви

08 Квітня 2017, 13:16
2269

Небайдужих лучан запрошують на благодійний захід заради життя маленької волинянки Єви Марчук.

Ярмарок проходитиме 8-9 квітня в центральному парку імені Лесі Українки з 11:00 до 16:00. Про це пише Катерина Соловйова у спільноті Допоможіть маленькій Єві Марчук повноцінно жити.

Нагадаємо, Єва Марчук потребує грошової допомоги на дороговартісне лікування. У дівчинки кістозно атрофічні зміни обох півкуль головного мозку, епілепсія, спастичний тетрапарез.

До слова, на подібному ярмарку, що пройшов у кінці березня, небайдужим лучанам вдалося зібрати 33 з половиною тисячі гривень на лікування маленької Єви.

«Дорогі лучани та гості міста!

Запрошуємо всіх вас на благодійний захід заради життя маленької волиняночки, Єви Марчук, що буде проходити 8-9 квітня в центральному парку імені Лесі Українки з 11:00 до 16:00.
Крихітка Єва, потребує лікування у Німеччині, яке вартує не маленьких коштів - 32 000 євро! Сім'я військових, захисників України, опинилась у замкненому колі надзвичайно важких проблем, які самотужки вирішити не в змозі. І дякувати Богові, Єві на допомогу прийшли абсолютно не знайомі люди. Люди, які раз побачивши фото Єви, вже не змогли її забути. Люди, які прочитавши історію крихітки, проплакали не одну ніч. Люди, які вирішили, що не залишать Єву та її маму Катю, наодинці з бідою.

Такі люди - це мами в декреті з міста Луцька. Саме вони вирішили організувати цей благодійний захід, де на вас чекають професійні фотографи та фотозона, музичний супровід протягом усього дійства, розіграш цінних сертифікатів, повітряні кульки, аніматори, аквагрим, ярмарок hand-made, смаколики та напої, гарний настрій та море позитиву.

Тож беріть своїх діток і усіх родичів та приходьте до нас на благодійний захід, де звичайні люди з надзвичайно добрими серцями рятують маленьке життя», - йдеться у дописі.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром