Народний художній колектив духового оркестру луцького ПУМу відзначив 70-річчя

07 Квітня 2017, 19:56
2670

7 квітня в Палаці учнівської молоді відбувся звітний концерт народного художнього колективу духового оркестру, присвячений 70-річчю з дня утворення.

Глядачі мали змогу насолодитися чудовою музикою та вкотре оцінити результати діяльності цього чудового оркестру зі славною історією, – повідомляють у прес-службі луцької мерії.

Привітати колектив та його  керівника Миколу Безушкевича з ювілеєм прийшли секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій, шанувальники духової музики.

Ігор Поліщук привітав учасників колективу і керівника зі святом, побажав подальших творчих успіхів, нових перемог у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах та нагородив Почесною грамотою міського голови Безушкевича Миколу Антоновича – диригента народного художнього колективу духового оркестру Палацу учнівської молоді м. Луцька за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, популяризацію музичного мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста Луцька, а також з нагоди 70-річчя від дня народження. Він також для потреб колективу подарував ноутбук,  придбаний за кошти міського бюджету  та запевнив, що депутати міської ради й надалі сприятимуть розвитку творчих здібностей дітей. Також подякував  і батькам, які підтримують дітей у їх творчих починаннях та відданості улюбленій справі.


1



 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром