У Луцьку – чемпіонат міста з легкої атлетики

12 Липня 2020, 14:19
Змагання 4800
Змагання

Відкритий чемпіонат Луцька з легкої атлетики серед дорослих і юніорів розпочався 11 липня у новозбудованому центрі для легкоатлетичних метань. Такі змагання в обласному центрі відбуваються вперше.

Про це інформує «Суспільне».

На чемпіонат приїхали спортсмени з Волині, Рівного, Ужгорода та Києва.

«Центр нещодавно відкрили. Нині тут перші змагання з усіх видів: метання диска, молота, списа та ядра. Далі ведуться перемовини, щоб у нас відбувся Чемпіонат Європи з легкої атлетики», – каже директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Володимир Захожий.

У чемпіонаті бере участь волинянка, учасниця Олімпійських ігор Ірина Климець. Спортсменка розповідає, що приїхала з тренувальних зборів у Мукачево. Востаннє змагалася ще в лютому, усі інші чемпіонати скасували через пандемію коронавірусу.

«Сьогодні виступом задоволена, мій результат 68.76 м. Тепер плавно підводимося до Чемпіонату України, готуюся там показувати вищі показники», – зауважує спортсменка.

Відкритий чемпіонат Луцька з легкої атлетики серед дорослих і юніорів триває два дні. 12 липня – змагання з бігових видів.

Нині проводити тренування та підготовку до чемпіонатів у метальному центрі вже виявили бажання спортсмени з Білорусі, Молдови та Польщі, – розповів завідувач кафедри фізичної культури, спорту та здоров'я Луцького НТУ Сергій Савчук. Наразі тривають перемовини.

Читайте також: У центрі легкоатлетичних метань Луцького НТУ провели перше тренування





 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром