Луцьк, 18 червня: дим наркотиків, аферисти в камуфляжі і паркан собачатника

18 Червня 2015, 23:56
4620

В четвер було багато засідань депутатських комісій міськради, але в місті трапилося ще багато цікавого. 

У місті тривають баталії «собаколюбів» навколо КП «Ласка», яке спеціалізується на цілому спектрі видів діяльності, пов’язаних з безпритульними і домашніми тваринами. Останнім часом навколо цього підприємства багато шуму. Зокрема, сьогодні на засіданні депутатської комісії довго говорили варто чи ні виділяти гроші на зведення паркану навколо притулку для безпритульних тварин вартість майже півмільйона гривень. Остаточне рішення з цього питання депутати приймуть на сесії.

Переселенці з Криму і Донбасу, які мешкають у Луцьку, збираються розвіювати міфи, якими вони вже встигли обрости. Цю проблему, та ряд інших, як відкриття власної справи, адаптація дорослих і дітей до нового середовища, обговорили сьогодні на круглому столі.

У Луцьку почався процес декомунізації. Засідала постійна комісія Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації. Депутати хочуть залучити до справи істориків, краєзнавців, науковців, щоб визначити де в місті є пропаганда символіки комуністичного тоталітарного режиму.

СБУшники похвалилися: викрили п'ятьох людей за збут наркотиків і сьогодні усе знайдене (канабіс, бупренорфін, амфетамін, PVP) знищили.

Верховна Рада України прийняла у першому читанні закон про місцеві вибори за відкритими списками. Відповідно до закону кількість депутатів у Луцькій міській раді має зменшитися до  26 осіб, замість 40, які є зараз.

Весь день у ЗМІ мова йшла про шахраїв, які збирають гроші, маскуючи під учасника АТО хлопця-каліку, який має вроджену інвалідність. Гроші збирають відрами, довірливі лучани поспішають на допомогу. Компанія аферистів сьогодні промишляла біля "Каравану" і ЦУМу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром