Ігор Палиця: «На Волині буде Європа, і вже через рік кожен волинянин відчує це»*

30 Жовтня 2015, 10:52
2612

Засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця вважає, що у другому турі виборів луцького міського голови за Олександра Товстенка проголосує ще більше волинян, ніж у першому.

Про це Палиця написав у мережі Facebook.

Нагадаємо, за даними паралельного підрахунку голосів висуванець партії «УКРОП» Олександр Товстенюк набрав 31,9 %, у ой час як його основний опонент, діючий міський голова Микола Романюк – 38,7  % голосів виборців.

«Влада на Волині програла. Попереду – другий тур із виборів Луцького міського голови. Мені приємно, що більше третини лучан побачили в Олександрові Товстенюку ефективного керівника містом. Проте переконаний, що це далеко не всі прихильники, що у другому турі лучани розглянуть можливі перспективи і зроблять правильні висновки. Наша команда налаштована на рішучу перемогу», - заявив Ігор палиця.

«Не зважаючи на те, що «УКРОП» – молода політична сила, результат, який ми бачимо на Волині і в Луцьку – це результат роботи нашої команди. Фонд «Новий Луцьк» працює уже чотири роки, реалізував немало соціально вагомих проектів», - додав він.

«Перше місце не лише в Луцьку, а й загалом у Волинській області особисто для мене – знак, що волиняни достойно оцінити перспективи нашої політичної сили. Вони повірили в нас, і ми їх не розчаруємо. На Волині буде Європа, і вже через рік кожен мешканець нашого краю відчує це», - пообіцяв Ігор Палиця.


 

Коментарі
02 Листопада 2015, 06:32
Корбана в мери луцька і вперд в минуле
02 Листопада 2015, 21:05
А я вірю. Бо побачила,що ця людина дійсно любить своє місто.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром