Луцьких дошкільнят застерігали від небезпек ігровою формою

05 Квітня 2017, 23:24
1422

5 квітня співробітники Управління ДСНС України у Волинській області завітали на виховну годину до малят луцького дитсадка № 23 «Дубочок».

Педагоги разом з дошкільнятами підготували для гостей виставу на протипожежну тематику. Учасники вистави, маленькі звірята, цікавилися в мешканців лісу, ким може бути вогонь – другом чи ворогом. Глядачі довідалися, що вогонь не тільки здатний послужити добру службу людству, а й накоїти чималого лиха у випадку неправильного з ним поводження. Про це повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Висновки з побаченого діти робили самі. Також малюки декламували вірші на протипожежну тематику, а потім в ігровій формі   продемонстрували, як потрібно гасити пожежу й викликати пожежно-рятувальні підрозділи.

Співробітники ДСНС розповіли дошкільнятам про основні функції пожежно-рятувальної служби, нагадали про найбільш типові небезпеки, характерні для весняного періоду та закликали бути обережними. На завершення виховної години рятувальники вручили малюкам  календарики із символікою ДСНС  та листівки з правил безпеки життєдіяльності.






 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром