Луцькі стрільці з лука проводитимуть заняття на новому місці

05 Липня 2020, 13:19
Луцькі стрільці з лука проводитимуть заняття на новому місці 4410
Луцькі стрільці з лука проводитимуть заняття на новому місці

Через підтоплення приміщення на Ветеранів 5а і неможливістю проводити там тренування учасники клубу стрільби з лука в Луцьку переїхали та облаштували місце для проведення занять в іншій частині міста.

Про це вони інформують у себе на фейсбук-сторінці.

Нова навчально-тренувальна база тимчасово (принаймні на літній період) буде за адресою Ковельська, 15 – це територія Інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки.

«За оперативну пропозицію співпраці і дозвіл проводити заняття за вказаною адресою дякуємо Східноєвропейському національному університету імені Лесі Українки та особисто ректору Анатолію Цьосю. Дякуємо за підтримку всім, завдяки кому це стало можливим», – йдеться в дописі.

З наступного тижня – тренування відбуватимуться на новій локації вже за звичним графіком вівторок, четвер, субота і на відкритому повітрі.

«Все було настільки оперативно й вчасно, що досі здається нереальним. Але ми переїхали і це правда. Питання з підвальним приміщенням 19-ї школи лишається відкритим. Але ми віримо що все можна вирішити. Все буде лучно! Бо це Луцьк», – пишуть в дописі.

Читайте також: Приміщення стрілецького клубу в Луцьку затопило після зливи








 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024