Завод «Богдан Моторс» у Луцьку відвідали представники Полтавської міської ради

03 Липня 2020, 16:27
3859

Державне підприємство «Автоскладальний завод № 1» компанії «АК «Богдан Моторс» 3 липня відвідали представники Полтавської міської ради на чолі з виконувачем обов’язків міського голови Олександром Шамотою.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Богдан Моторс».

Гості пересвідчилися, що на заводі почали виготовляти 40 нових тролейбусів для Полтави, а заразом і погодили план постачання. Наразі готують першу партію з десяти тролейбусів для подальшої відправки, тож Олександр Шамота мав нагоду на власні очі побачити як відбувається процес виробництва тролейбусів, а саме зварювання кузовів, фарбування та складання вже готових машин.

Керівництво Полтави наголосило на тому, що їхньою метою є забезпечення містян сучасним та екологічним транспортом. Місто й надалі буде закуповувати новий транспорт, в тому числі у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку, який є надійним партнером міста. Працівникам заводу було приємно почути, що Луцький автозавод залишається надійним партнером для Полтави – в місті курсують вже 15 тролейбусів «Богдан», які показали себе з позитивного боку і підтвердили свою зручність та надійність.

Нагадаємо, що 24 грудня 2019 року відбулося підписання двосторонньої угоди між Автоскладальним заводом № 1 компанії «Богдан Моторс» та комунальним підприємством «Полтаваелектроавтотранс» на постачання сорока 12-ти метрових тролейбусів «Богдан Т70117». Це сучасні комфортні низькопідлогові тролейбуси із загальною пасажиромісткістю до 105 осіб, у тому числі 34 місця у салоні для сидіння.

«Богдан» підтримує прагнення українських органів місцевого самоврядування оновити тролейбусні парки новими вітчизняними транспортними засобами і активно співпрацює з ними у рамках проєкту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується коштом Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Читайте також: Підприємство «Богдан Моторс» підписало договір на поставку тролейбусів для Сум



 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024