Затримали іноземного наркоторговця

29 Жовтня 2015, 14:26
4848

За збут наркотичних засобів чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області отримали оперативну інформацію про те, що іноземець на території обласного центру займається збутом наркотиків, повідомляє сайт волинської міліції.

Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час проведення оперативних заходів, правоохоронці задокументували протиправну діяльність наркоторговця. Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків здійснили ряд оперативних закупівель внаслідок чого, під час збуту наркотиків, затримали 27-річного громадянина однієї з країн Африки.

Чоловік навчався у місцевому виші. За сумісництвом приторговував наркотиками – марихуаною. За протиправною діяльністю наркоторговця оперативники спостерігали протягом трьох місяців.

«Працівники ВБНОН УМВС України у Волинській області задокументували протиправну діяльність іноземця, студента одного з навчальних закладів міста Луцька, який протягом тривалого часу вчиняв злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів, а саме марихуани. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України», – повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк.

Зараз у справі призначено ряд експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

 




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром