КП «Ласка»: лучанок звинуватили у викраденні трупу собаки

04 Квітня 2017, 19:03
2049

Учасники круглого столу щодо пропозицій роботи КП «Ласка», що відбувся у Луцьку, вирушили на підприємство проінспектувати його. У результаті візиту на них написали заяву в поліцію за викрадений труп собаки.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», - пише ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, 31 березня відбулася зустріч представників КП «Ласка» з опонентами роботи директора підприємства Дани Новарчук. Цікавило лучан питання використання коштів, того, чому собаки, які там утримуються, не мають належного ветеринарного догляду, а багато тварин просто зникає.

На зустрічі Дана Новарчук повідомила, що на підприємстві нині 300-400 собак. Лучани вирішили одразу ж перерахувати тварин і налічили заледве 200. А ще на території побачили сторожа, який щось виносив з території. Спершу він казав, що це корм, але потім з’ясувалося, що це – мертва тварина.

Волонтерки, яких це вразило, вважають: треба з’ясувати, як тварина загинула. Чи бува, її не загризли інші тварини, як це, вони стверджують, бувало раніше.

До слова під час згаданої зустрічі керівник КП «Ласка» переконувала: охороняють мертвих тварин згідно процедури: викликають авто КП «Луцькспецкомунтранс», один візит якого обходиться у 700 гривень.

В результаті зустрічі працівники «Ласки» викликали поліцію зі скаргою, що лучани викрали майно підприємства – труп собаки. Деталі – у відеосюжеті.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром