Ремонтувати «критичні» вулиці у Луцьку почнуть лише у кінці травня

04 Квітня 2017, 16:57
1623

На капітальний ремонт ряду доріг у Луцьку депутати виділили 16 мільйонів гривень.

Ремонтні роботи на вулицях Набережна, Івана Франка, Шухевича, Ковельська та Окружна розпочнуться в кінці травня, повідомив  під час сьогоднішньої оперативної наради виконуючий обов’язки міського голови Ігор Поліщук, інформує сайт 0332.ua.

За його словами, депутатами на минулій сесії було затверджено ряд доріг, на яких буде проведений капітальний ремонт. На це виділено 16 мільйонів гривень. Це вулиці Набережна, Івана Франка, Шухевича, Ковельська та Окружна.

«Мною ці всі вулиці були проінспектовані. Вони знаходяться в критичному стані. Частина з них спричиняють небезпеку утворення ДТП. На сесії, яка відбудеться в четвер, за моїм розпорядженням  департамент фінансів та бюджету підготував відповідний проект рішення про виділення коштів на фінансування цього додаткового проекту доріг, на яких буде проведений капітальний ремонт», – зазначив Ігор Поліщук.

Він зазначив, що 3-4 тижні необхідні для розробки проектно-кошторисної документації. Після цього будуть проведені тендерні процедури. І вже в кінці травня на більшості вулиць буде запущено роботу.

Також Ігор Поліщук попросив підрядників, щоб ямковий ремонт вони здійснювали в ранкову і вечірню пору, щоб не створювати незручностей.

«Зараз проводиться ямковий ремонт. Я попросив би в підрядників, щоб ремонтні роботи відбувалися зранку і ввечері, коли немає великого навантаження транспорту і щоб не створювати незручностей», – сказав він.

Список вулиць, на яких відбувається ямковий ремонт, буде оприлюднений на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, на ремонт вулиці Вишківської міська влада не має коштів, її вирішили просто засипати щебнем

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром